Antena Meniu Search
x

Putin, acuzat de furt

Vladimir Putin s-a trezit in mijlocul unui scandal rasunator. Patronul unei echipe de rugby din America il acuza ca i-ar fi furat inelul de castigator al Superbowl. Totul s-ar fi intamplat cu opt ani in urma

Vezi și

Presedinte si fost premier al Rusiei, iubitor de animale si aventurier mereu aflat in cautare de adrenalina, Vladimir Putin poate fi catalogat in multe feluri. Numai hot nu, potrivit Kremlinului care a reactionat dur in fata acuzatiilor. Patronului echipei "The Patriots"- Robert Kraft este cel care spune ca Putin i-ar fi furat inelul de campion Supebowl.

Americanul sustine ca, in 2005, i-a aratat "tarului de la Kremlin" bijuteria evaluata la 25.000 de dolari, in timpul unei vizite in Rusia. Si nu a mai primit-o inapoi. Ba mai mult, ar fi fost chiar obligat de Casa Alba sa declare ca i-a facut cadou inelul. Dick Cheney, vicepresedinte la vremea aceea, nu isi mai aminteste insa incidentul.

In memoria patronului "The Patriots" amintirile sunt insa mai vii ca oricand."As putea ucide pe cineva cu acest inel" isi aminteste americanul ca ar fi fost replica lui Vladimir Putin la vederea bijuteriei de 4 carate si 94, incrustata cu diamante. Apoi, presedintele rus ar fi bagat-o in buzunar si nu ar mai fi inapoiat-o nici in ziua de azi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Putin, acuzat de furt