Antena Meniu Search
x

Putin i-a dat președintelui EAU, Mohammed Al Nahyan, haina lui ca să nu înghețe de frig la Sankt Petersburg. VIDEO

În timp ce Vladimir Putin continuă să strângă robinetul de gaz și aruncă Europa într-o criză energetică majoră, pe liderii statelor favorabile politicii sale îi primește „cu căldură” la Kremlin. După o întâlnire oficială cu șeicul Mohammed bin Zayed al-Nahyan, preşedintele Emiratelor Arabe Unite, liderul rus i-a oferit acestuia haina sa pentru a nu îngheța de frig la Sankt Petersburg. 

de Redactia Observator

la 13.10.2022, 21:38

Putin i-a dat președintelui EAU, Mohammed Al Nahyan, haina lui ca să nu înghețe de frig la Sankt Petersburg. VIDEO
Putin i-a dat președintelui EAU, Mohammed Al Nahyan, haina lui ca să nu înghețe de frig la Sankt Petersburg. VIDEO

Întâlnirea dintre cei doi lideri mondiali, dincolo de discuțiile legate despre situația din Ucraina și criza energetică, s-a remarcat prin gesturi și detalii surprinzătoare. 

Şeicul Mohammed bin Zayed al-Nahyan a venit la întâlnirea cu Vladimir Putin purtând şosete Nike şi adidaşi, o ţinută care nu respectă "la linie" protocolul unor întâlniri oficiale între şefi de state. Iar finalul discuțiilor tete-a-tete s-a încheiat cu un gest surprinzător din partea președintelui rus: Putin i-a oferit haina sa șeicului, pentru a nu îngheța de frig în Sankt Petersburg. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Întâlnire la nivel înalt la Moscova 

Pe acelaşi subiect

Preşedintele Emiratelor Arabe Unite, şeicul Mohammed bin Zayed Al-Nahyan, a avut o întrevedere cu omologul său rus Vladimir Putin marţi, la Moscova, la câteva zile după decizia controversată a OPEC+ de a-şi reduce producţia de petrol, transmite AFP, citat de Agerpres.

Cei doi lideri au discutat 'subiecte regionale şi internaţionale de interes comun', a indicat luni agenţia oficială a Emiratelor, WAM, anunţând vizita şeicului Mohammed, una din rarele ale unui şef de stat la Moscova după declanşarea invaziei ruse în Ucraina în februarie.

Deplasarea şeicului Mohammed are loc după decizia controversată a OPEC+ de a-şi scădea producţia de petrol. Această alianţă - care grupează cele 13 state membre ale Organizaţiei Ţărilor Exportatoare de Petrol (OPEC), printre care EAU, şi cei zece aliaţi ai lor conduşi de Moscova - este acuzată de SUA că face jocurile Kremlinului, care are interesul de a susţine preţul petrolului pentru a-şi finanţa războiul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Putin i-a dat președintelui EAU, Mohammed Al Nahyan, haina lui ca să nu înghețe de frig la Sankt Petersburg. VIDEO