Antena Meniu Search
x

Rămășițele avionului prăbușit sunt „păzite” de lupi!

Prezenţa a numeroşi lupi în zona muntoasă din sud-estul Franţei în care s-a prăbuşit avionul companiei Germanwings îngreunează activităţile de recuperare a cadavrelor

Prezenţa a numeroşi lupi în zona muntoasă din sud-estul Franţei în care s-a prăbuşit avionul companiei Germanwings îngreunează activităţile de recuperare a cadavrelor. 

"Intervenţia este complicată. Aducem cu elicoptere echipamentele şi sunt necesare numeroase curse", a declarat un jandarm montan francez prezent la locul accidentului.

În zonă sunt zeci de lupi, care acţionează în special după lăsarea întunericului. În acest context, jandarmii francezi au fost nevoiţi să organizeze un serviciu de supraveghere, în efortul de a ţine la distanţă animalele.

Avionul Airbus A320 al companiei Germanwings, având la bord 144 de pasageri şi şase membri ai echipajului, s-a prăbuşit marţi dimineaţă într-o zonă muntoasă din sud-estul Franţei. Aeronava a căzut în zona Barcelonnette, situată în provincia Haute Provence. Resturile avionului sunt în Masivul Pic de l'Estrop, la altitudinea de peste 2.500 de metri, unde sporadic este zăpadă, unde sunt rafale puternice de vânt, ninsori şi ploi, anunță Mediafax.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Rămășițele avionului prăbușit sunt „păzite” de lupi!