Antena Meniu Search
x

Rămăşiţe ale submarinului indonezian dispărut, găsite. Şansele de supravieţuire ale marinarilor, minime

Autorităţile indoneziene au anunţat că s-au găsit rămăşiţe ale submarinului dispărut în urmă cu câteva zile, în largul coastei Bali.

de Redactia Observator

la 24.04.2021, 14:13

53 de marinari se aflau la bordul submarinului indonezian dispărut
Zeci de nave, avioane şi elicoptere participă la căutările submarinului indonezian dispărut - Hepta
  • 53 de marinari se aflau pe submarinul indonezian dat dispărut.

Anunţul a fost făcut inclusiv de Yudo Margono, şeful Autorităţii Navale din Indonezia. Acesta a precizat că, la momentul actual, se presupune că submarinul s-a scufundat, astfel că şansele ca cei 53 de marinari să mai fie descoperiţi în viaţă sunt minime.

Conform Business Insider, există indicii serioase că rămăşiţele respective sunt ale navei căutate, astfel că echipele de căutări au trecut de la modul "dispariţie" la modul "scufundare".

Submarinul KRI Nanggala-402 a dispărut fără urmă în cursul zilei de miercuri. Submarinul a dispărut în timpul unui exerciţiu, iar reprezentanţii mai multor ţări au trimis echipaje pentru a ajuta la descoperirea navei.

Situaţia este considerată dramatică în ceea ce-i priveşte pe cei 53 de marinari aflaţi la bord, în condiţiile în care au existat informaţii conform cărora aceştia aveau rezerve de oxigen care să-i ajute să supravieţuiască doar până sâmbătă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Rămăşiţe ale submarinului indonezian dispărut, găsite. Şansele de supravieţuire ale marinarilor, minime