Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Rapperul Rich Homie Quan a murit la 34 de ani. A fost numit "o legendă" de colegii de breaslă

Rapperul american Rich Homie Quan, care s-a clasat în topul Billboard Hot 100 cu piese precum "Type of Way" şi 'Flex (Ooh, Ooh, Ooh)", a murit joi, potrivit relatărilor din presă. Artistul avea 34 de ani.

de Redactia Observator

la 06.09.2024 , 09:56

- Profimedia

Rapperul a murit în locuinţa sa din Atlanta, a scris TMZ, citând familia artistului şi un reprezentant de la morga din comitatul Fulton.

Cauza morții sale nu este pentru moment cunoscută, autoritățile medicale locale spunând că vineri este programată o autopsie, potrivit BBC. Biroul medicului legist din comitatul Fulton a refuzat să comenteze. 

Cine a fost Rich Homie Quan

Articolul continuă după reclamă

Născut în octombrie 1989, Rich Homie Quan, pe numele său real Dequantes Devontay Lamara, fost cel mai mare dintre cei trei frați și a fost crescut într-o casă monoparentală. Inițial a visat să devină jucător de baseball, dar în cele din urmă s-a îndreptat spre muzică. A vorbit deschis despre viața sa în diverse interviuri și despre cum a petrecut 15 luni în închisoare în 2011 pentru implicarea într-o serie de spargeri.

Pe acelaşi subiect

După ce a ieșit din închisoare, s-a dedicat muzicii sale și a devenit un nume important al scenei rap la mijlocul anilor 2010.

The New York Times a scris în 2013 despre Rich Homie Quan că făcea "parte din generaţia în expansiune a rapperilor din Atlanta". A fost nominalizat la mai multe premii BET și BET Hip Hop, cum ar fi cel mai bun artist nou și premiul publicului şi a colaborat cu mai multe nume mari din industrie, printre care 2 Chainz, Young Thug, Gucci Mane și Trinidad James. Una dintre melodiile sale de succes a ajuns pe locul 26 în topul muzical Billboard Hot 100.

Sute de mesaje de adio din partea colegilor de breaslă

De la anunțarea morții, au curs omagii pentru artist din întreaga lume a rap-ului.

Cântărețul Jacquees a fost unul dintre primii care și-a prezentat omagiile. "Odihnește-te în pace, fratele meu Rich Homie Quan", a spus el pe X. "Te iubesc pe viață", a adăugat el, numindu-l pe rapper o "legendă" într-o postare ulterioară.

2 Chainz a postat un tribut pe Instagram, spunând: "Dragă frate, de abia am vorbit despre filmarea unui videoclip, o rugăciune specială pentru tine și familia ta, ne rugăm pentru toți cei din jurul tău".

Rapperul Quavo a postat și el pe Instagram, scriind deasupra unei imagini cu el, Rich Homie Quan și alți câțiva artiști: "Fie ca Dumnezeu să fie cu noi, nu am crezut niciodată că se va întâmpla asta".

Inginerul Alex Tumay, care a lucrat cu Rich Homie Quan de-a lungul anilor, a declarat că artistul a fost "[unul] dintre cei mai drăguți oameni cu care am lucrat vreodată și un adevărat artist. Vești absolut zdrobitoare. RIP".

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Putea fi evitată tragedia provocată de inundațiile din Galați?
Observator » Ştiri externe » Rapperul Rich Homie Quan a murit la 34 de ani. A fost numit "o legendă" de colegii de breaslă