Antena Meniu Search
x

Galerie foto Răspunsul unei vedete TikTok pentru comentariile răutăcioase la adresa aspectului ei fizic: "Ştiu că sunt perfectă!"

Ella Donnelly, un star al TikTok-ului, cu peste 227 de mii de urmăritori, a lansat o controversă în mediul online după un videoclip postat ca răspuns la criticile care i se aduc pentru silueta sa.

de Redactia Observator

la 10.06.2021, 17:10

Ella Donnelly, o vedetă de pe TikTok cu peste 227 de mii de urmăritori, a răspuns celor care o critică pentru greutatea ei printr-un filmuleţ în care se descrie ca fiind perfectă. Ea a atras mai bine de 27 de mii de urmăritori doar în urma mesajului de pozitivitate în care spune că este sătulă de cei care spun despre ea că are "o faţă prea drăgută pentru o fată grasă", potrivit The Mirror

În filmuleţul postat, ea spune: "Îi rog pe oameni să nu-mi mai spună că am o faţă drăguţă pentru o fată grasă. Ce înseamnă asta?

Un alt star al TikTok-ului i-a răspuns: "Eşti absolut superbă, din toate punctele de vedere!

Ella nu s-a lăsat doborâtă de părerile negative ale oamenilor

Părerile urâte şi criticile pe care le-a primit în mediul online nu au doborât-o pe Ella, ea continuând să filmeze videoclipuri în care îşi etalează cu mândrie silueta în ţinute viu colorate.

Mai mult, chiar i-a replicat lui Scott Disick din "Keeping up With the Kardashians”, spunând: "Ştii, mi-am dat seama că probabil sunt perfectă şi toţi ceilalţi din jurul meu au probleme”. Tânăra care a ajuns virală pe reţelele de socializare îi îndeamnă pe oameni să lase comentariile răutăcioase deoparte, iar pe cei care trec prin situaţii similare ca ea îi sfătuieşte să îşi accepte corpul şi să îl iubească indiferent de defecte. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Răspunsul unei vedete TikTok pentru comentariile răutăcioase la adresa aspectului ei fizic: "Ştiu că sunt perfectă!"