Antena Meniu Search
x

Reacția lui Vladimir Putin, după atacul armat de la o școală din orașul Kazan

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a cerut înăsprirea regulilor privind utilizarea armelor, în urma incidentului armat de la o școală din orașul Kazan, în urma căruia au murit cel puțin 11 persoane. 

de Redactia Observator

la 11.05.2021, 14:15

Președintele Rusiei, Vladimir Putin
Președintele Rusiei, Vladimir Putin - Profimedia Images

Armele de vânătoare sunt înregistrate ca arme de calibru mic care, în unele țări, sunt folosite ca puști de asalt, a explicat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, potrivit TASS.

„Președintele rus a dat un ordin special șefului Gărzii Naționale ruse, Viktor Zolotov, pentru a elabora un nou regulament privind tipurile de arme care ar putea fi de uz civil, inclusiv tipurile de arme de calibru mic pe care le-a folosit atacatorul", a precizat Dmitri Peskov.

Cel puţin 11 persoane, nouă elevi şi un profesor, au fost ucise marţi într-un atac armat într-o şcoală din Kazan, în centrul Rusiei, potrivit unui nou bilanţ provizoriu. Atacatorul, un adolescent de 19 ani, a fost arestat de forţele de ordine. 

Adolescentul reținut de polițiști are 19 ani și a fost elev al școlii din Kazan în care a provocat un adevărat masacru. Ilnaz Galyaviev a acționat singur și a fost reținut de forțele de ordine, potrivit TASS

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Reacția lui Vladimir Putin, după atacul armat de la o școală din orașul Kazan