Antena Meniu Search
x

Reacţia şefului NATO la declaraţiile halucinante făcute de Trump. "Orice atac va fi întâmpinat cu un răspuns"

Şeful NATO, Jens Stoltenberg, a reacţionat astăzi la declaraţiile halucinante ale lui Donald Trump despre faptul că Rusia poate "să facă orice vrea" oricărei ţări NATO care nu-şi achită cheltuielile pentru Apărare. "Orice sugestie că aliaţii nu se vor apăra reciproc subminează întreaga noastră securitate, inclusiv pe cea a SUA", a declarat Stoltenberg.

de Redactia Observator

la 11.02.2024, 17:34

Reacţia şefului NATO la declaraţiile halucinante făcute de Trump. "Orice atac va fi întâmpinat cu un răspuns"
Reacţia şefului NATO la declaraţiile halucinante făcute de Trump. "Orice atac va fi întâmpinat cu un răspuns" - Profimedia Images/Arhivă

"Orice sugestie că aliaţii nu se vor apăra reciproc subminează întreaga noastră securitate, inclusiv pe cea a SUA, şi îi expune pe soldaţii americani şi europeni unui risc sporit", a declarat duminică secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, într-o declaraţie scrisă trimisă presei, în care a reacţionat la comentariile lui Donald Trump făcute sâmbătă, la un miting electoral, transmite news.ro

Donald Trump a spus că SUA nu vor sări în apărarea ţărilor NATO

Exacerbând problema acelor ţări aliate care nu contribuie suficient la bugetul apărării, Donald Trump a spus că SUA nu vor sări în apărarea lor şi chiar i-a invitat pe ruşi să le atace.

"Orice atac asupra NATO va fi întâmpinat cu un răspuns unit şi energic", a dat asigurări secretarul general al NATO, reacţionând la remarcile făcute sâmbătă de Trump, care va fi probabil candidatul republican la alegerile prezidenţiale americane din acest an.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Reacţia şefului NATO la declaraţiile halucinante făcute de Trump. "Orice atac va fi întâmpinat cu un răspuns"