Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Reacția unui fost comandant al trupelor americane când a văzut o scenă de luptă din Kursk: "Cum au reuşit ruşii să trăiască după asta?"

Imaginile absolut incredibile surprins pe frontul din Kursk au şocat pe toată lumea. Inclusiv generali care au experienţă în teatrele de operaţiuni. Generalul Mark Hertling, fost comandant al trupelor SUA în Europa, nu înţelege cum a fost posibilă o asemenea scenă ce este greu de reprodus chiar şi în jocurile video.

de Redactia Observator

la 17.10.2024 , 11:01

Reacția unui fost comandant al trupelor americane când a văzut o scenă de luptă din Kursk: "Cum au reuşit ruşii să trăiască după asta?" - Captura X

Război în Ucraina. O dronă a surprins momentul în care un tanc ucrainean trage de la doar câţiva metri, în plin, într-un transportor blindat al ruşilor. Ruşii au crezut că tancul este al lor şi s-au îndreptat cu toată încrederea spre el. De partea cealaltă, ucrainenii au fost surprinşi de faptul că ruşii nu realizează cine sunt de fapt şi au ezitat să tragă până în momentul în care transportorul s-a apropiat la doar câţiva metri. Blindatul a fost lovit în plin, dar militarii ruşi au ieşit pe picioarele lor din transportor şi au luat-o la fugă.

Generalul Mark Hertling, fost comandant al trupelor SUA în Europa şi fost comandant de tanc, nu ştie cum au reuşit cei trei ruşi să supravieţuiască unei lovituri de tanc şi să plece nevătămaţi din zonă sau dacă echipajul tancului ucrainean a luat măcar în calcul posibilitatea ca membrii echipajului transportorului să supravieţuiască.

În spatele tancului care a tras se mai afla încă unul. Acesta a tras în transportorul blindat după ce acesta fusese distrus prima lovitură. Generalul american se întreabă de ce a mai fost nevoie de acest foc, dat fiind faptul că echipamentul militar rusesc fusese dezintegrat. Ulterior acestei scene, ruşii susţin că au identificat tancul ucrainean implicat şi l-au distrus.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri externe » Reacția unui fost comandant al trupelor americane când a văzut o scenă de luptă din Kursk: "Cum au reuşit ruşii să trăiască după asta?"