Antena Meniu Search
x

RECORD ABSOLUT: A fost realizată cea mai lungă pizza din lume. Are 1,8 kilometri! (VIDEO)

O pizza cu brânză și roșii că măsoară 1.853,88 de metri lungime a fost realizată la Napoli, stabilind un nou record mondial.

O pizza cu brânză și roșii că măsoară 1.853,88 de metri lungime a fost realizată la Napoli, stabilind un nou record mondial.

Pentru realizarea ei a fost nevoie de 1,6 tone de roșii, 2 tone de mozzarella, 200 de litri de ulei de măsline și 30 de kg de busuioc. A fost pregătită miercuri de către 250 de maeştri pizzari din Italia și din străinătate.

Felii din această pizza au fost date trecătorilor și celor fără adăpost, ca parte a unei campanii publicitare privind includerea metodei tradiționale napoletane de a prepara pizza în patrimoniul mondial UNESCO. Un ofițer de presă de la Asociația Guiness World Records a fost prezent la Napoli pentru a certifica că această pizza a doborât recordul mondial deținut de pizza realizată anul trecut, în iunie, la Expo Milano și care a avute 1,6 kilometri lungime.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » RECORD ABSOLUT: A fost realizată cea mai lungă pizza din lume. Are 1,8 kilometri! (VIDEO)