Antena Meniu Search
x

Regele Charles al III-lea, mesaj către britanici înainte de funeraliile reginei Elisabeta a II-a

Regele Charles al III-a a transmis, duminică seară, cu o zi înainte de funeraliile reginei Elisabeta a II-a, un mesaj către naţiune, în care le mulţumeşte tuturor celor care şi-au arătat susţinerea faţă de familia regală şi respectul pentru regină.

de Redactia Observator

la 19.09.2022, 07:20

Regele Charles al III-lea
Regele Charles al III-lea, mesaj către britanici înainte de funeraliile reginei Elisabeta a II-a - Profimedia

“În ultimele zece zile, eu şi soţia mea am fost profund impresionaţi de multele mesaje de condoleanţe şi susţinere primite din această ţară şi din întreaga lume. La Londra, Edinburgh, Hillsborough şi Cardiff am fost impresionaţi peste măsură de toţi cei care au făcut eforturi ca să vină şi să omagieze o viaţă în serviciul ţării a mamei mele dragi, regretata Regină. Când ne pregătim să spunem adio, am vrut pur şi simplu să profit de oportunitate pentru a vă mulţumi vouă, nenumăraţii oameni care aţi reprezentat o susţinere şi o alinare pentru Familia mea şi pentru mine în aceste momente de durere”, a precizat regele Charles, potrivit news.ro.

Regina Elizabeta a II-a va fi înhumată astăzi, la ora locală 19.30 (21.30, ora României), într-o ceremonie privată, în Capela St George's a Castelului Windsor, la periferia de vest a Londrei, în urma unor funeralii de stat luni dimineaţa. Porţile Westminster Hall se vor închide pentru public la ora 06:30, pentru ca sicriul reginei să fie pregătit pentru a fi mutat la Westminster Abbey, abaţia urmând să fie deschisă la ora 08.00 pentru invitaţii la înmormântare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Regele Charles al III-lea, mesaj către britanici înainte de funeraliile reginei Elisabeta a II-a