Antena Meniu Search
x

Român arestat în Italia, alături de doi muntenegreni, pentru deţinere de pistoale şi muniţie de război

Un român de 27 de ani a fost arestat în Italia, alături de doi muntenegreni, pentru deţinere de pistoale şi muniţie de război.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 13.03.2021, 12:30

Cei doi muntenegreni arestaţi alături de român sunt tată şi fiu
Românul şi muntenegrenii aveau mai multe pistoale şi sute de gloanţe - Il Resto del Carlino
  • Românul arestat în Italia are 27 de ani.
  • Cei doi muntenegreni care au fost arestaţi alături de român sunt tată şi fiu.

Acţiunea autorităţilor italiene a început după ce s-au primit sesizări în legătură cu vizitele tot mai dese pe care românul le făcea la cei doi muntenegreni acasă, într-un cartier din Bologna.

Conform Il Resto del Carlino, poliţiştii italieni au luat mandat pentru a percheziţiona casa în care locuiau cei doi muntenegreni şi nu mică le-a fost mirarea când au descoperit mai multe pistoale, sute de gloanţe, inclusiv cu însemnele NATO, considerate muniţie de război, şi 129 de grame dintr-o substanţă neagră ce s-a dovedit a fi praf de puşcă.

Românul arestat în Italia a fost găsit având un pistol asupra sa

Iniţial a fost arestat Ahmed Djimsiti, un muntenegrean de 21 de ani născut la Bologna. Bărbatul este considerat recidivist, fiind condamnat în trecut pentru comiterea unor acte de violenţă. Ulterior, a fost arestat românul din Italia, Pavel Tătar, un bărbat de 27 de ani. Asupra acestuia a fost găsit un pistol cu aer comprimat modificat astfel încât să poată fi utilizat cu gloanţe de nouă milimetri, respectiv cu muniţie letală.

În cele din urmă a fost arestat şi muntenegreanul B. J, de 49 de ani, nimeni altul decât tatăl lui Ahmed Djimsiti. Asupra muntenegreanului de 49 de ani au fost găsite alte două pistoale cu aer comprimat modificate astfel încât să se poată trage cu muniţie letală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Român arestat în Italia, alături de doi muntenegreni, pentru deţinere de pistoale şi muniţie de război