Antena Meniu Search
x

Român arestat în Anglia, pentru trafic de persoane, după ce a fost prins cu patru migranți ascunși în camion

Un român de 37 de ani a fost arestat în Anglia, după ce a fost prins în portul din Dover  cu patru migranți ascunși în camion.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 02.10.2020, 17:16

Românul implicat în acest caz are 37 de ani
Românul urma să transporte migranții din Anglia în Franța - Kent Online
  • Românul arestat în Anglia are 37 de ani.
  • Românul ducea patru migranți din Anglia în Franța.
  • Cele mai importante știri la Observator 19, Antena 1.

Românul se pregătea să treacă ilegal migranții din Anglia în Franța, însă a fost prins înainte să apuce să se îmbarce pe feribot.

Conform Kent Online, românul avea ascunse în camion două persoane din Bangladesh, un indian și un egiptean.

Comandantul Andy Noyes, care a condus acțiunea de prindere a românului, a ținut să precizeze că "membrii acestor grupări criminale nu sunt interesați de siguranța sau sănătatea acestor persoane. Ei văd în migranți doar o sursă de a obține cât mai rapid sume importante de bani. Suntem determinați să facem tot ce putem pentru elimina asemenea activități. În acest caz, am anulat posibilitatea ca patru persoane, cei patru migranți, să fie implicați într-o călătorie în care sănătatea lor le-ar fi putut fi pusă în pericol. Investigația în acest caz continuă".

Anchetatorii englezi sunt convinși că românul de 37 de ani, prins la Dover, nu este la prima acțiune de acest gen și ar fi un pion important în traficul de migranți. De altfel, din acest motiv s-a și stabilit arestarea preventivă a românului.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Român arestat în Anglia, pentru trafic de persoane, după ce a fost prins cu patru migranți ascunși în camion