Antena Meniu Search
x

Român bătut până la moarte în centrul Londrei. Ucigaşii, tot români, au fost aduşi la judecată

Cazul cutremurător al unui român, bătut până la moarte de doi conaţionali, în centrul Londrei, face vâlvă în Marea Britanie. Cei doi ucigaşi au fost prinşi.

Cazul cutremurător al unui român, bătut până la moarte de doi conaţionali, în centrul Londrei, face vâlvă în Marea Britanie. Cei doi ucigaşi au fost prinşi şi aduşi la judecată.

Cei doi români prinşi de poliţiştii britanici au fost duşi în faţa judecătorului. Iasmin Florian, 30 de ani şi Florin Hapliuc, 24 de ani, sunt acuzaţi că l-au ucis pe un alt român.

Incidentul a avut loc în noaptea de 30 noiembrie - 1 decembrie, anul trecut, într-o casă din Oxford Street, în buricul Londrei. Agresorii l-au bătut cu sălbăticie pe Mihai Cernat. L-au lovit cu pumnii şi picioarele.

Românul a fost ucis pe Oxford Street, în centrul Londrei

Victima a fost spitalizată în stare foarte gravă şi a murit de pe urma rănilor. Procesul urmează să înceapă pe 23 de aprilie, în Londra. Potrivit grimsbytelegraph.co.uk, avocatul apărării a cerut amânarea procesului, însă judecătorul a refuzat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Român bătut până la moarte în centrul Londrei. Ucigaşii, tot români, au fost aduşi la judecată