Antena Meniu Search
x

Român cu un cuțit asupra lui, prins la furat în Italia

Un român de 23 de ani a fost reținut la Latina, în Italia, după ce a fost prins la furat de haine într-un renumit centru comercial.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 14.11.2020, 08:29

Românul implicat în acest caz are 23 de ani
Polițiștii l-au reținut pe românul prins la furat - Il Corriere della Citta
  • Românul implicat în acest caz are 23 de ani.
  • Românul este acuzat inclusiv de port ilegal de armă albă.

Românul a încercat să acționeze după un scenariu bine pus la punct, însă calculele de acasă nu s-au potrivit cu cele din târg.

Conform Il Corriere della Citta, românul a luat mai multe haine, a mers cu ele în cabina de probe, le-a tăiat elementele de siguranță cu ajutorul unui cuțit, s-a îmbrăcat cu ele pe sub geaca pe care o avea deja asupra sa și a încercat astfel să iasă din magazin.

Românul, identificat drept T. D. S., a avut ghinionul ca unul dintre supraveghetori să-și dea seama de intenția sa și să reușească să-l rețină până când polițiștii și-au făcut apariția la fața locului.

Oamenii legii au descoperit asupra românului hainele furate, dar și cuțitul utilizat pentru îndepărtarea elementelor de siguranță.

Românul a fost reținut, fiind acuzat inclusiv de port ilegal de armă albă, iar sâmbătă ar urma să se decidă dacă se impune arestarea preventivă a tânărului de 23 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Român cu un cuțit asupra lui, prins la furat în Italia