Antena Meniu Search
x

Român din Germania, arestat pentru agresiune şi furt. A sacrificat o halbă de bere pentru a jefui un cuplu de bătrâni

Autorităţile din Germania anunţă arestarea unui român care a jefuit un cuplu de bătrâni în localitatea Poing, din Bavaria, şi a reuşit să fugă.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 28.06.2019, 18:10

Românul a atacat doi bătrâni în plină stradă
Românul arestat în Germania, pentru agresiune şi jaf, are 26 de ani - Merkur Online

Autorităţile din Germania anunţă arestarea unui român care a jefuit un cuplu de bătrâni în localitatea Poing, din Bavaria, şi a reuşit să fugă.

Românul se afla într-un local şi abia îşi comandase o bere, când a văzut că un cuplu de bătrâni se ridică de la o masă alăturată.

Românul a fost arestat în Germania pentru agresiune şi jaf

Conform Merkur Online, românul s-a ridicat de la masă, a lăsat berea abia atinsă, i-a urmărit pe bătrâni şi i-a atacat după câţiva metri.

L-a lovit pe bărbat în ceafă şi i-a smuls borseta. Soţia victimei a încercat să intervină, iar românul a agresat-o şi pe ea.

Bărbatul s-a făcut nevăzut, dar a fost identificat graţie imaginilor de pe camerele de supraveghere din zonă.

Românul a fost prins într-un moment în care avea asupra lui borseta furată de la victime. Pe numele său a fost emis mandat de arestare, fiind acuzat de comiterea infracţiunilor de jaf şi agresiune.

Bătrânii au fost transportaţi la spital. Din fericire rănile suferite nu le-au pus viaţa în pericol, astfel că ei au fost externaţi rapid.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Român din Germania, arestat pentru agresiune şi furt. A sacrificat o halbă de bere pentru a jefui un cuplu de bătrâni