Antena Meniu Search
x

Român, înjunghiat la doar un centimetru de inimă, pentru că vorbea cu o fată, în Spania

Un român a fost înjunghiat la doar un centimetru de inimă pe o stradă din Sevilla, Spania, pentru că vorbea cu o tânără. Agresorul, un tânăr de 23 de ani, de naţionalitate dominicană, i-ar fi reproşat victimei că este român şi că acesta este teritoriul său.

de Monica Palade

la 29.06.2021, 12:17

Român, înjunghiat la doar un centimetru de inimă, pentru că vorbea cu o fată, în Spania - Shutterstock

Atacul a avut loc, după ce românul s-ar fi întâlnit cu o tânără pe care a cunoscut-o pe o reţea de socializare şi care era verişoara agresorului. Potrivit Poliției Naționale, evenimentele au avut loc pe 18 iunie, în jurul orei 22:30, în parcul public Los Patos din orașul San Juan, scrie stiridiaspora. Românul venise împreună cu fratele şi vărul său din Umbrete, Sevilla, special pentru a se întâlni cu două fete.

În timpul discuţiilor, a apărut câţiva prieteni ai fetelor, de naționalitate dominicană. Iar în scurt timp, între agresor şi victimă a izbucnit un scandal, dominicanul reproşându-i conaţionalului că este român şi că nu trebuie să vorbească cu verişoara sa.

La un pas de o tragedie

Discuția s-a transformat într-o luptă. A fost momentul când agresorul a scos un cuţit mare şi l-a înjunghiat pe român în piept, la un centimetru de inimă, perforându-i plămânul. Tânăril romîn a fost dus de urgență la spitalul Virgen del Rocío din Sevilla, unde a fost operat de urgență.

O zi mai târziu, după atac, dominicanul, în vârstă de 23 de ani, a fost arestat. Acesta este acuzat de tentativă de crimă și instigare la ură.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri externe » Român, înjunghiat la doar un centimetru de inimă, pentru că vorbea cu o fată, în Spania