Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un român la volanul unui Mercedes, implicat într-un accident cu doi morţi, la Roma

Un accident mortal a avut loc la Roma, în care un tânăr de 34 de ani, cu cetăţenie română, aflat la volanul unui Mercedes, a spulberat un scuter pe care se aflau doi tineri. În urma impactului a rezultat decesul celor doi tineri de pe scuter.

de Cristian Ionescu

la 15.10.2019 , 10:10

Un accident mortal a avut loc la Roma, în care un tânăr de 34 de ani, cu cetăţenie română, aflat la volanul unui Mercedes, a spulberat un scuter pe care se aflau doi tineri.

În urma impactului a rezultat decesul celor doi tineri de pe scuter.

Un şofer român, implicat într-un accident cu doi morţi, la Roma, în Italia

Articolul continuă după reclamă

Doi tineri de 30 de ani, aflaţi pe un scuter, au fost spulberaţi de un român aflat la volanul unui autoturism Mercedes. În urma impactului a rezultat decesul celor doi tineri de pe scuter, iar şoferul român este cercetat acum pentru omor rutier, informează roma.fanpage.it.

Cei doi tineri au murit la câteva ore unul de celălalt, în urma impactului brutal cu un Mercedes pe Via dell'Acqua Vergine, drumul care leagă zona Colle Prenestino de Salone - Nuovo Ponte di Nona.

Tânărul a decedat pe loc în urma impactului, apoi şi fata, câteva ore mai târziu, la spital.

Românul, şoferul Mercedesului, a încercat să ofere tot ajutorul după momentul impactului şi a sunat imediat la 118. Acum este cercetat pentru un omor rutier.

La fața locului, pe lângă ambulanță, au ajuns şi poliţiştii, pentru a reface dinamica incidentului, încă neclară. Motivul ar putea fi o depășire riscantă, dar este încă devreme pentru a stabili orice responsabilitate, precizează presa locală.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri externe » Un român la volanul unui Mercedes, implicat într-un accident cu doi morţi, la Roma