Antena Meniu Search
x

Român mort în Italia, a făcut infarct în ambulanță, în fața spitalului, în timp ce aștepta rezultatul testului COVID

Sfârșit tragic pentru un român, în Italia. Bărbatul de 46 de ani a murit în ambulanță, în fața spitalului "SS Annunziata" din Sulmona, provincia L’Aquila, Abruzzo, în timp ce aștepta rezultatul testului pentru COVID-19.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 03.11.2020, 08:59

Român mort în Italia, a făcut infarct în ambulanță, în fața spitalului, în timp ce altepta rezultatul testului COVID - ilmessaggero.it
  • Bărbatul de 46 de ani a făcut infarct în ambulanță.
  • Românul aștepta rezultatul testului pentru COVID-19. 

Tragedia a avut loc duminică 1 noiembrie 2020, în fața spitalului din Sulmona.

Bărbatul de 46 de ani a făcut infarct în ambulanță, în timp ce aștepta rezultatul testului pentru COVID-19. 

Medicii au reușit să-l stabilizeze, bărbatul fiind transferat rapid pe secția de Terapie Intensivă. A murit la scurt timp, cel mai probabil în urma unui al doilea atac de cord.

Din păcate, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Românul a făcut infarct în ambulanță

Potrivit publicației italiene Il Centro, bărbatul ajunsese la spital cu ambulanța după ce a început să aibă probleme de respirație și febră, astfel că medicii au decis să-l supună testelor pentru Covid.

Un prim test a avut rezultatul negativ, dar având în vedere simptomele sale compatibile cu infecția Covid, medicii au decis să-l supună unui al doilea test pentru a fi siguri.

Românul a făcut infarct în ambulanță, în timp ce aștepta rezultatul testului.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Român mort în Italia, a făcut infarct în ambulanță, în fața spitalului, în timp ce aștepta rezultatul testului COVID