Antena Meniu Search
x

Român prins la Roma când îi vindea droguri unui conaţional

Un român de 52 de ani a fost reţinut la Roma, în Italia, după ce a fost prins în flagrant când îi vindea droguri unui conaţional.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 20.06.2021, 17:11

Poliţiştii italieni au prezentat o parte din captura făcută în seara în care l-au prins şi pe român cu droguri
Poliţiştii italieni au prezentat o parte din captura făcută în seara în care l-au prins şi pe român cu droguri - Roma Today
  • Românul prins că vindea droguri în Italia are 52 de ani.

Românul a fost capturat în urma unei acţiunii dezvoltate de autorităţile din capitala Italiei pentru combaterea traficului de stupefiante. Conform Roma Today, în ultimele ore, poliţiştii italieni au verificat mai multe zone, în special din apropiere de Gara Termini, şi au capturat nu mai puţin de şase persoane care vindeau droguri.

Printre cele şase persoane se afla şi românul de 52 de ani prins tocmai în momentul în care vindea droguri unui conaţional. Românul a fost prins când îi vindea o doză de cocaină unui conaţional de 34 de ani în via Cerignola.

Poliţiştii continuă acţiunile pentru combaterea traficului de droguri din Roma

Au mai fost prinşi în flagrant când comercializau droguri patru localnici, toţi cu vârsta de până în 30 de ani, dar şi un egiptean de 22 de ani care a fost prins când vindea droguri către două persoane care au reuşit să fugă la apariţia poliţiştilor.

Trei dintre traficanţii de droguri au fost arestaţi preventiv, iar alţi trei au fost plasaţi în arest la domiciliu. Poliţiştii italieni anunţă că acţiunile pentru combaterea traficului de droguri din capitala Italiei continuă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Român prins la Roma când îi vindea droguri unui conaţional