Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un român i-a rupt piciorul în două locuri unui polițist, pe o stradă din Franța, în plină stare de urgență

Un român care se plimba pe o stradă din Cannes, Franța, în plină stare de urgență, a reacționat violent după ce un polițist l-a luat la întrebări cu privire la motivele prezenței sale în spațiul public.

de Veronica Micu

la 30.03.2020 , 10:19

Polițistul francez s-a ales cu dublă factură de tibie, după ce i-a cerut unui român să-și justifice prezența pe stradă Un român i-a rupt piciorul în două locuri unui polițist pe stradă, în Franța, în plină stare de urgență - Profimedia / imaginie ilustratuvă

Un român care se plimba pe o stradă din Cannes, Franța, în plină stare de urgență, a reacționat violent după ce un polițist l-a luat la întrebări cu privire la motivele prezenței sale în spațiul public.

Un control de trafic legat de măsurile de carantină instituite în Franța s-a terminat rău pentru un ofițer de poliție de la Cannes, în vârstă de 35 de ani. 

Agentul s-a ales cu dublă factură de tibie, după ce i-a cerut unui român să-și justifice prezența pe stradă, în conformitate cu decretul special emis în starea de urgență.

Articolul continuă după reclamă

Românul a refuzat controlul și a luat-o la fugă. 

În timp ce era urmărit de polițist, individul s-a întors brusc și l-a împins violent agent, care, în cădere, a suferit o dublă fractură de tibie. 

Agresorul român a fost arestat

Incidentul a avut loc sâmbătă, în jurul orei 16:00, la sensul giratoriu Gould, aflat la intrarea estică a Cité des Festival.

Polițistul a fost transportat de urgență la Spitalul Simone Veil din Cannes, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență.

Despre agresor, nicematin.com scrie că este vorba despre un bărbat fără adăpost. A fost nevoie de trei polițiști de la BAC (Brigada de Criminalistică) pentru a-l imobiliza. 

Bărbatul, care se afla într-o avansată stare de ebrietate, a fost plasat în arestul poliției la secția de poliție din Cannes.

În ultimele 24 de ore, Covid-19 a ucis în Franța 292 de oameni, bilanțul ridicându-se, duminică seara, la 2.606 de morți.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri externe » Un român i-a rupt piciorul în două locuri unui polițist, pe o stradă din Franța, în plină stare de urgență