Antena Meniu Search
x

Român salvat în ultima clipă de polițiști, în Italia. Tânărul s-a stropit cu benzină în timpul unui apel video cu soția

Un român a fost protagonistul unor scene teribile, în noaptea de miercuri spre joi, la Rimini, în regiunea italiană Emilia-Romagna. O ceartă aprinsă între bărbatul de 36 de ani și soția sa, în timpul unui apel video, a fost la un pas să se transforme într-o tragedie.

de Redactia Observator

la 18.08.2023, 12:39

Român salvat în ultima clipă de polițiști, în Italia. Tânărul s-a stropit cu benzină în timpul unui apel video cu soția - Rimini Today

Totul s-a întâmplat în jur de miezul nopții, într-o stație de carburanți aflată la intersecția străzilor Pascoli și Flaminia. În timp ce vocifera și se certa cu soția la telefon, românul a pus mâna pe furtunul de la pompă și s-a stropit cu benzină, aemnințând că își va da foc. 

Românul a fost salvat in extremis de polițiști

Potrivit publicației Rimini Today, trecătorii au alertat imediat autoritățile, la fața loculi ajungând rapid o mașină de poliție. Agenții l-au imobilizat pe român, reușind să îi smulgă furtunul din mână. În scurt timp, au sosit și pompierii, dar și o ambulanță.

Românul a fost transportat la Spitalul Infermi, pentru îngrijiri de specialitate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Român salvat în ultima clipă de polițiști, în Italia. Tânărul s-a stropit cu benzină în timpul unui apel video cu soția