Antena Meniu Search
x

Româncă din Italia, lovită până a căzut de pe balconul patronul ei

O româncă de 54 de ani a ajuns în stare gravă la un spital din Roma, după ce patronul ei ar fi împins-o pe balcon. Tudora îi îngrijea soacra bolnavă, dar era nemulţumită de banii pe care îi primea

Vezi și

O româncă de 54 de ani a ajuns în stare gravă la un spital din Roma, după ce patronul ei ar fi împins-o pe balcon. Tudora îi îngrijea soacra bolnavă, dar era nemulţumită de banii pe care îi primea

Lucra 24 de ore din 24 şi, spun rudele ei, era plătită doar cu jumătate de normă. Însă discuţiile despre salariul prea mic l-ar fi enervat pe italian. Bărbatul ar fi lovit-o, când i-a cerut bani în plus, iar Tudora s-a prăbuşit peste balustradă. Patronul ei le-a spus autorităţilor că femeia a vrut să se sinucidă. Deşi lucra peste hotare de ani de zile ca să plătească tratamentul fiului ei grav bolnav.

Tudora s-a prăbuşit pe trotuarul din faţa blocului, de la cinci metri înălţime. Abia mai respira atunci când au ajuns medicii la ea şi a fost transportată la spital cu un elicopter. Era în stare extrem de gravă şi orice minut îi putea fi fatal.

Gabriela a aflat tocmai la Londra că mama ei a fost la un pas de moarte. Tânăra vorbeşte încontinuu cu fratele ei şi cere veşti. Nicuşor nu s-a dezlipit de patul mamei lor.

Luat la întrebări de poliţişti, italianul a vrut să muşamalizeze totul. Ar fi spus că Tudora a vrut să se sinucidă.

Tudora lucra în Italia cu forme legale, dar nu era plătită corespunzător. Chiar dacă stătea la lucru şi 24 de ore din 24, primea bani doar pentru 5 sau 6 ore de muncă pe zi. A cerut explicaţii la sindicatul din Roma şi aşa a aflat că era păcălită.

Pentru tratamentul fiului ei Nicuşor muncea pe brânci. Băiatul este bolnav de ciroză şi nu se poate întreţine singur. Acasă, în Buzău, rudele Tudorei speră ca femeia să se facă bine. Au aflat de pe Facebook ce s-a întâmplat.

Tudora a rămas internată, în stare gravă. Copiii ei şi-au luat deja avocat şi l-au dat în judecată pe patronul care le-a nenorocit mama. Carabinierii au dechis o anchetă iar bărbatul este acum cercetat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Româncă din Italia, lovită până a căzut de pe balconul patronul ei