Antena Meniu Search
x

Româncă disperată în Germania, unde i-a murit fiul de un an: "Nu ne lasă să îl aducem acasă, să îl jelim"

O româncă disperată în Germania, unde i-a murit fiul de un an, a scris un mesaj cutremurător în care a povestit drama prin care trece: "Nu ne lasă să îl aducem acasă, să îl jelim".

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 15.04.2020, 13:17

Româncă Germania
Româncă disperată în Germania, unde i-a murit fiul de un an: "Nu ne lasă să îl aducem acasă, să îl jelim" - Twitter
  • Autoritățile vor băga părinții în carantină, alții să îngroape copilul.
  • Băiețelul a murit din cauza unei afecțiuni cardiace.

O româncă disperată în Germania, unde i-a murit fiul de un an, a scris un mesaj cutremurător în care a povestit drama prin care trece: "Nu ne lasă să îl aducem acasă, să îl jelim".

"Am plecat într-o țară străină cu speranță pentru că statul român nu ne-a dat nicio șansă, nici măcar nu au fost în stare să îi depisteze boala mai din timp, poate îl puteam ajuta mai mult, poate acum puiul meu mic și bun era lângă noi. Și acum nu putem să ni-l aducem acasă și nu ne lasă nici măcar să ni-l ducem la groapă și să ni-l jelim.

Mi-l plimbă prin toată Germania ca să poată fi găsită o cale de a-i fi adus acasă trupul, iar noua ni se spune că trebuie să stăm în carantină instituționalizată 14 zile și să-l îngroape altcineva sau să stea aruncat într-o morga până ieșim noi din carantină.

A fost un copil de 1 an si 2 luni, nici macar nu-l visez de când s-a dus, poate nici nu ne mai găseste, cata inima să ai să nu lași parintele să-si duca copilul la groapa?

Pe acelaşi subiect

Adică toți care au chef pot să iasa de ori vor pe strada cu cacatul ala de hartie si pe noi nu ne lasa sa venim ca ne baga in carantina?

Bai cacatilor, voi astia care faceti ordonantele si legile astea, mie mi-a murit copilul si am plecat cu el ca voi nu faceti nimic in tara aia pt sanatate. Nu vin din vacanta, nu vin nici macar de la lucru, vin sa imi duc copilul de 1 an la cimitir.

Ori ne lasati sa venim si pe urma puteti sa ne faceti ce vreti voi, ori nu stiu ce nu va fac. Stiti voi ce e in sufletul nostru? Faceti bine si nu ne luati dreptul de a fi langa bebelusul nostru pt ultima data, ca va garantez si va promit ca pt copilul meu fac orice si nu vă va fi bine nici voua.

Chiar atat de inumani sunteti? Voi stiti ce inseamana sa va moara un copil de 1 an in brate, un copil pt care am mutat muntii din loc sa traiasca? Lasati-ne sa venin acasa cu copilul, sa ni-l inmormantam crestineste si pe urma puteti sa ne faceti ce vreti. Mai mult nu cerem.

Si nu vreau sa ne scrie nimeni nici condoleante, nici sa fim tari, nici nimic. De data asta vreau ceva concret. Ca de aia s-a ales praful de tot ca stam cu mana in san si doar dam din gura.", e mesajul scris de Luciana, o mămică din București care a încercat să își salveze băiețelul tratându-l în Germania.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Din nefericire băiețelul nostru a primit un diagnostic grav în urma unui consult de rutină: cardiomiopatie dilatativă. Pentru cei ce nu stiu este vorba despre o malformație la inimă, nu cunoaștem cauza,iar el în momentul acesta are inimioara foarte mărită si obosită, 15% grad de funcționalitate. Este pe tratament la Marie Curie,însă medicii din țară nu-l pot ajuta prea mult. În principiu avem nevoie să mergem în străinătate (ca îndrumări am primit Germania, Italia, Austria, Spania), unde să ne realocăm cu toții, să fie luat în evidența de medicii străini, să fie trecut pe o listă de transplant.", anunța Luciana pe Facebook, la sfârșitul lunii februaire, când încerca să strângă banii pentru tratamentul băiețelului ei în străinătate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Româncă disperată în Germania, unde i-a murit fiul de un an: "Nu ne lasă să îl aducem acasă, să îl jelim"