Antena Meniu Search
x

Internare cu scandal la Craiova. Medicii au chemat jandarmii: ”Bă, daţi-ne drumul, n-avem nimic, nu ne curg nici mucii“

Scandal uriaș la Craiova, unde o familie întreagă infectată cu coronavirus a fost adusă cu mascații la Spitalul de Boli Infecţioase din oraș.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 15.04.2020, 12:57

Polițiști și jandarmi au fost chemați la Spitalul de Boli Infecțioase din Craiova - Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta
  • O familie de 12 persoane a ajuns la spital infectată cu noul virus, la Craiova
  • Medicii au apelat la jandarmi și i-au îmbrăcat în combinezoane

Scandal uriaș la Craiova, unde o familie întreagă infectată cu coronavirus a fost adusă cu mascații la Spitalul de Boli Infecţioase din oraș.

Medicii au apelat la jandarmi, i-au îmbrăcat în combinezoane şi i-au rugat să intre în secţia COVID pentru a-i linişti pe pacienţii care dădeau cu pumnii şi picioarele în uşile saloanelor, scrie adevarul.ro.

"Bă, daţi-ne drumul, n-avem nimic, nu ne curg nici mucii. Noi nu stăm închişi de Paşte, să fie clar", strigau din saloane bărbaţii.

O familie întreagă din Craiova a ajuns la spital infectată cu noul virus: şapte copii şi cinci adulţi.    

Primul din familie care a fost depistat pozitiv a fost un copil în vârstă de cinci luni. Mama şi bunica au primit şi ele acelaşi rezultat după ce au fost testate. 

Ancheta epidemiologică a continuat acasă, printre rude. Au fost testaţi ceilalţi nouă membri ai familiei şi toţi au ieşit pozitiv: şase copii, o femeie şi doi bărbaţi. Pentru a-i aduce pe toți la spital a fost nevoie de intervenţia a patru echipaje de Poliţie şi un echipaj al Jandarmeriei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Internare cu scandal la Craiova. Medicii au chemat jandarmii: ”Bă, daţi-ne drumul, n-avem nimic, nu ne curg nici mucii“