Antena Meniu Search
x

Drama româncei eliberate după ce a fost exploatată timp de 11 ani în Spania

Polițiștii spanioli au reușit să elibereze o româncă exploatată timp de 11 ani în orașul Calatayud din provincia Zaragoza.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 31.07.2020, 18:20

Românca rămăsese însărcinată cu unul dintre clienți
Polițiștii spanioli au reușit să o elibereze pe româncă după 11 ani trăiți în captivitate - La Voz de Galicia
  • Românca a rămas însărcinată cu unul dintre clienți.
  • Cei care o exploatau pe româncă au început să folosească bebelușul pentru a-i șantaja pe foștii clienți ai victimei.

Românca a ajuns în 2009 în Spania, cu promisiunea unui loc de muncă bine plătit, însă, de cum a ajuns în Spania, a intrat pe mâna unei grupări de criminalitate organizată.

Conform La Voz de Galicia, cei care au dus-o în Spania i-au pus în vedere că are să le plătească 3.000 de euro pentru transport și cazare și ar trebui să înceapă să producă bani prin prostituție.

Unul dintre membrii grupării făcea rost de clienți pentru româncă, iar un altul o însoțea la reședința clientului sau pe terenul neutru unde era stabilită întâlnirea și încasa toți banii de la client.

Membrii grupării căutau în special clienți în vârstă pentru româncă.

La un moment dat, românca a rămas însărcinată, astfel că unul dintre membrii grupării a dus-o în țară, pentru ca aceasta să nască, dar și pentru a-și asuma oficial rolul de tată al copilului.

Ulterior, românca a continuat să fie exploatată, însă membrii grupării de criminalitate organizată și-au dezvoltat practic afacerea și au trecut și la șantaj.

Abordau foștii clienți ai româncei, le spuneau fiecăruia în parte că este tatăl copilului și solicitau sume importante de bani, între 10.000 și 25.000 de euro, pentru creșterea copilului și pentru ca familia clientului să nu afle despre această situație.

În cele din urmă, după 11 ani de chin și teroare, polițiștii spanioli au reușit să o elibereze pe româncă și au făcut mai multe arestări în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Drama româncei eliberate după ce a fost exploatată timp de 11 ani în Spania