Antena Meniu Search
x

Româncă de 32 de ani, mamă a trei copii, incendiată de soțul italian. Bărbatul a vărsat două canistre de benzină în camera femeii

Moartea unei românce, mamă a trei copii, sochează opinia publică din Italia. Femeia de 32 de ani a decedat în urma unor arsuri grave, după un incendiu în locuinţa sa. Deşi iniţial s-a crezut că era vorba de un accident, anchetatorii au stabilit că românca a fost ucisă de partenerul său de viaţă.

Vezi și

Moartea unei românce, mamă a trei copii, sochează opinia publică din Italia. Femeia de 32 de ani a decedat în urma unor arsuri grave, după un incendiu în locuinţa sa. Deşi iniţial s-a crezut că era vorba de un accident, anchetatorii au stabilit că românca a fost ucisă de partenerul său de viaţă, un italian de 48 de ani.

Acesta ar fi vărsat două canistre de benzină în camera unde Violeta se odihnea lângă un şemineu. Flăcările s-au extins imediat. Bărbatul a suferit şi el arsuri minore şi a fost arestat în spital.

El a fost demascat de înregistrările camerelor de supraveghere de la benzinăria de unde cumpărase combustibilul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Româncă de 32 de ani, mamă a trei copii, incendiată de soțul italian. Bărbatul a vărsat două canistre de benzină în camera femeii