Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O româncă de 24 de ani a fost ţinută sclavă 5 ani, în Spania. Imagini din momentul în care poliţia o eliberează (video)

O româncă de 24 de ani a fost ţinută sclavă 5 ani, în Spania. Au fost făcute publice imagini din momentul în care poliţia o eliberează. Ancheta care a dus la eliberarea ei a început în februarie.

de Redactia Observator

la 04.05.2018 , 11:37

O româncă de 24 de ani a fost ţinută sclavă 5 ani, în Spania. Imagini din momentul în care poliţia o eliberează (video) O româncă de 24 de ani a fost ţinută sclavă 5 ani, în Spania. Imagini din momentul în care poliţia o eliberează

O româncă de 24 de ani a fost ţinută sclavă 5 ani, în Spania. Au fost făcute publice imagini din momentul în care poliţia o eliberează. Ancheta care a dus la eliberarea ei a început în februarie.

Fata a ajuns în Spania în urmă cu cinci ani cu promisiunea că va primi un loc de muncă. I s-a spus că va lucra ospătăriţă în zona Almeria, dar oadată ajunsă în Spania a fost vândută de cel care ajutase să vină pentru 200d e euro unei reţele de prostituţie.

A fost astfel obligată să se prostitueze timp de cinci ani şi ţinută sechestrată în condiţii groaznice. Alături de ea a fost eliberată o altă fată, a cărei naţionalitate nu a fost dezvăluită. Cele două erau obligate să se prostitueze într-un club clandestin, nu aveau niciodată vreun act asupra lor, toţi bani câştigaţi erau predaţi proxeneţilor care le exploatau şi nu aveau voie să iasă din casă.

Articolul continuă după reclamă

Poliţia a arestat doi bărbaţi acuzaţi de trafi de persoane şi exploatare sexuală. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » O româncă de 24 de ani a fost ţinută sclavă 5 ani, în Spania. Imagini din momentul în care poliţia o eliberează (video)