Antena Meniu Search
x

Româncă stabilită în Italia, înjunghiată de mai multe ori şi aruncată într-un şanţ

O româncă stabilită în Italia a supravieţuit ca prin minune după un atac furibund, care i-a îngrozit până şi pe poliţiştii din peninsulă. A fost înjunghiată de mai multe ori şi aruncată într-un şanţ, la periferia Romei, într-o zonă rău famată.

Vezi și

O româncă stabilită în Italia a supravieţuit ca prin minune după un atac furibund, care i-a îngrozit până şi pe poliţiştii din peninsulă. A fost înjunghiată de mai multe ori şi aruncată într-un şanţ, la periferia Romei, într-o zonă rău famată 

Românca, în vârstă de 30 de ani, a fost găsită într-un şanţ, printre buruieni şi bolovani, la marginea capitalei Roma, într-o zonă frecventată de prostituate. Un trecător a auzit gemetele sale şi a alertat serviciul de urgenţă. Fata a supravieţuit unei nopţi crunte, după ce a fost înjunghiată de mai multe ori în piept şi abdomen.

Conştientă, dar în stare de şoc, fata a ajuns în stare gravă la spital, unde a intrat imediat în sala de operaţii. Medicii sunt rezervaţi cu privire la şansele ei de supravieţuire. Românca nu avea niciun act de identitate asupra ei şi abia a scos câteva vorbe. Le-a spus poliţiştilor că a fost aruncată acolo şi lăsată să moară. Oamenii legii încearcă să meargă pe mai multe piste, pentru a îl găsi pe agresorul româncei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Româncă stabilită în Italia, înjunghiată de mai multe ori şi aruncată într-un şanţ