Antena Meniu Search
x

Doi români care ar fi avut o relaţie extraconjugală, găsiţi morţi într-o casă din Italia

Doi români au fost găsiţi morţi într-o casă din Ceglie Messapica, Italia, în cursul zilei de sâmbătă, iar prima ipoteză a anchetatorilor este că cei doi aveau o relaţie extraconjugală.

De Cristi Ioniţă la 26.01.2020, 08:04
Românii găsiţi morţi ar fi avut o relaţie extraconjugală
Românii au fost găsiţi într-o baltă de sânge de carabinieri - Brindisi Report

Doi români au fost găsiţi morţi într-o casă din Ceglie Messapica, Italia, în cursul zilei de sâmbătă, iar prima ipoteză a anchetatorilor este că cei doi aveau o relaţie extraconjugală.

Mara, o româncă de 53 de ani, şi Gheorghe, un român de 41 de ani, au fost găsiţi înjunghiaţi în apartamentul în care Mara locuia alături de un alt bărbat român.

Conform Brindisi Report, vecinii au alertat sâmbătă forţele de ordine, după ce au văzut trupul femeii însângerat pe scări.

Carabinierii ajunşi la faţa locului au avut parte de imagini de coşmar. Trupul Marei şi cel al lui Gheorghe prezentau urme de înjunghiere, iar în jur era foarte mult sânge.

Ancheta a scos la iveală faptul că Gheorghe lucra ca cioban în Sicilia şi obişnuia să locuiască, din când în când, la Mara şi la soţul acesteia.

Se pare că, în timp, Gheorghe şi Mara au dezvoltat o relaţie extraconjugală.

De altfel, prima ipoteză a carabinierilor este că, cel mai probabil, Gheorghe a insistat ca Mara să se despartă de soţul ei şi, cum aceasta nu ar fi vrut, a ucis-o, iar apoi s-a sinucis.

Totuşi, anchetatorii nu exclud şi posibilitatea ca cei doi să fi căzut victimele unui jaf.

Soţul Marei ar fi fost la muncă într-un alt oraş în momentul în care s-ar fi produs crima.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Doi români care ar fi avut o relaţie extraconjugală, găsiţi morţi într-o casă din Italia