Antena Meniu Search
x

Români filmaţi înşelând trecătorii în Praga, pretinzând că sunt orbi, muţi sau surzi şi strâng bani pentru copiii cu dizabilităţi (Video)

Mai mulţi români au fost filmaţi de un vlogger cunoscut, în Praga, în timp ce desfăşurau o înşelătorie. Ei se prefăceau că sunt muţi, orbi sau surzi şi strâng bani pentru o fundaţie care ar ajuta copiii cu dizabilităţi.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 16.07.2020, 17:53

Înşelătoria unui român din Praga, filmată de un vlogger - Honest Guide - Youtube

Bineînţeles, ei nu erau nici muţi, surzi şi nici nu reprezentau vreo fundaţie. Totuşi, în câteva ore, unul dintre ei reuşise să strângă câteva sute de euro.

Când a fost confruntat de vloggerul respectiv, unul dintre români a încercat să fugă, apoi a devenit violent, drăcuindu-i pe cei doi tineri care îl filmau.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După vizionarea materialului, mai mulţi români şi-au cerut scuze în comentarii, pentru purtarea şi îndeletnicirea conaţionalului lor de etnie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Români filmaţi înşelând trecătorii în Praga, pretinzând că sunt orbi, muţi sau surzi şi strâng bani pentru copiii cu dizabilităţi (Video)