Antena Meniu Search
x

Doi români au fost prinşi în Italia când făceau trafic cu 5 pui de buldog francez

Doi români au fost prinşi în Italia când făceau trafic cu 5 pui de buldog francez. Poliţia din Treviso a recuperat puii şi românii sunt cercetaţi penal.

de Redactia Observator

la 03.02.2019, 14:39

Doi români au fost prinşi în Italia când făceau trafic cu 5 pui de buldog francez. Poliţia din Treviso a recuperat puii şi românii sunt cercetaţi penal.

Cei cinci căţeluşi au fost găsiţi într-o furgonetă în care călătoreau şase români, printre foarte multe bagaje. Animalele erau sub saci de haine, în două cutii.

Şoferul de 30 de ani al furgonetei care venea din România a fost oprit la Treviso din cauza vitezei excesive, iar agenţii au devenit curioşi ce transportă, vâzând aglomeraţia din maşină. Au descoperit de asemnea că românul de la volan avea mai multe antecedente penale în Italia.

Cei cinci căţeluşi au fost găsiţi legaţi cu sârmă de cutii, înfometaţi şi neîngrijiţi, fiind chemat imediat un medic veterinar. Apoi au fost predaţi Agenţiei Chinologice din Treviso, urmând ca un judecător să decidă ce se va întâmpla cu ei. 

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Între timp a fost identificat şi cumpărătorul celor cinci pui de bulfog francez, un alt român în vârstă de 25 de ani, pe numele lui şi al şoferului întocmindu-se dosare penale pentru rele tratamente aplicate animalelor, trafic de animale şi abandon de animale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Doi români au fost prinşi în Italia când făceau trafic cu 5 pui de buldog francez