Antena Meniu Search
x

Vremea de afară ne trimite cu gândul la concediu! Însă foarte puţini dintre noi aleg România, optând mai degrabă pentru plaje însorite

Avem cea mai călduroasă Bobotează din ultimii ani, iar vremea de afară nu face decât să visăm un concediu

Vezi și

Avem cea mai călduroasă Bobotează din ultimii ani, iar vremea de afară nu face decât să visăm un concediu! Unii români fac mai mult decât să viseze, chiar pleacă în concediu, pentru că acum nu mai este atât de mare aglomeraţie în staţiuni, iar preţurile sunt excelente. Însă foarte puţini sunt cei care aleg România. Preferă mai degrabă plajele însorite sau pârtiile din Austria.

Cea mai recomandată perioadă pentru a vizita Dubai-ul este octombrie - aprilie. Temperatura este ideală, iar sezonul plin de cele mai frumoase evenimente. Croazieră cu barca tradiţională, Burj Al Arab, hotelurile luxoase, dar şi bazarurile unde găsiţi bijuterii din aur, vă vor face să vă simţiţi ca în 1001 de nopţi. 

Dacă vreţi să îmbinaţi distracţia cu plaja şi cu privelişti exotice, atunci Thailanda este locul ideal.

Nu degeaba este numită şi Ţara zâmbetului.

Pe lângă destinaţiile de vis, precum Phucket, templele şi pieţele plutitoare, dar şi cea mai cunoscută staţiune litorală, Pattaya, veţi întâlni o mulţime de oameni care vă vor întâmpina cu braţele deschise.

Dar dacă totuşi vreţi să simţiţi din plin această iarnă, cea mai indicată vacanţă pentru sporturile de sezob este Austria. Pârtii nesfârşite, oraşe învelite în zăpadă şi privelişti desprinse parcă din... poveşti. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Vremea de afară ne trimite cu gândul la concediu! Însă foarte puţini dintre noi aleg România, optând mai degrabă pentru plaje însorite