Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Românii privesc cu teamă spre viitorul lor în Italia. Partidele anti-imigraţie au luat avânt după alegerile parlamentare

Afectaţi de stagnarea economică, de şomajul ridicat şi de problema nerezovaltă a migraţiei, italienii s-au lăsat seduşi.

de Redactia Observator

la 05.03.2018 , 22:13

Afectaţi de stagnarea economică, de şomajul ridicat şi de problema nerezovaltă a migraţiei, italienii s-au lăsat seduşi de promisiunea deportării celor 600 de mii de migranţi extracomunitari. Peninsula se pregăteşte acum pentru o perioadă dominată de instabilitate politică.

Marele perdant este Partidul Democrat. Liderul formaţiunii este fostul premier Matteo Renzi. El a anunţat că va demisiona. Şi Silvio Berlusconi a sperat într-o revenire triumfătoare în politica italiană, dar a pierdut.

Coaliţia formată în jurul lui nu a obţinut suficiente voturi încât să-şi asigure majoritatea necesară pentru a forma un Guvern.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri externe » Românii privesc cu teamă spre viitorul lor în Italia. Partidele anti-imigraţie au luat avânt după alegerile parlamentare