Antena Meniu Search
x

Românul care a spart opt restaurante într-un interval de trei săptămâni, arestat în Spania

Un român care a spart opt restaurante într-un interval de trei săptămâni a fost arestat la Alicante, în Spania.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 08.07.2021, 08:17

Românul arestat în Spania are 21 de ani
Românul arestat în Spania are 21 de ani - Murcia Today
  • Românul arestat în Spania are 21 de ani.

Românul, în vârstă de 21 de ani, obişnuia să plece de dimineaţă de acasă şi să spargă un restaurant înainte ca angajaţii să deschidă localul. Conform Murcia Today, românul locuia alături de iubita lui, însă cei doi se mutau dintr-un apartament într-altul o dată la câteva zile, pentru ca bărbatul să nu fie prins.

De altfel, ancheta a scos la iveală că iubita tânărului nu ştia nimic despre infracţiunile comise de acesta. Înainte să plece pentru a sparge un restaurant, bărbatul îi spunea iubitei sale că pleacă la muncă.

Românul, acuzat că a comis mai multe furturi şi în Madrid

Românul obişnuia să pătrundă într-un restaurant ori prin spargerea unui geam ori prin forţarea uşii de la intrarea. Într-un timp record românul fura tot ce îi ieşea în cale, bani cash, telefoane, tablete, laptopuri sau chiar seifuri, iar apoi se făcea nevăzut.

În cele din urmă, după ce a spart opt restaurante din Alicante într-un interval de trei săptămâni, românul a fost prins, iar ancheta a scos la iveală inclusiv faptul că românul ar fi ajuns la Alicante după ce ar fi comis mai multe furturi şi în zona Madridului, astfel că îl aşteaptă ani grei de închisoare din cauza numărului mare de infracţiuni comise. De altfel, magistraţii spanioli au văzut potenţialul pericol şi au decis ca românul să fie cercetat în continuare în stare de arest preventiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Românul care a spart opt restaurante într-un interval de trei săptămâni, arestat în Spania