Antena Meniu Search
x

Românul care şi-a înjunghiat colegul de apartament şi a sărit să bată poliţiştii care au intervenit la faţa locului, arestat în Italia

Un român de 62 de ani a fost arestat la Bologna, în Italia, după ce şi-a înjunghiat un coleg de apartament şi apoi a sărit să-i bată pe poliţiştii care au intervenit la faţa locului.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 14.05.2021, 12:40

Românul arestat în Italia a fost pus sub acuzare pentru comiterea mai multor infracţiuni
Poliţiştii care au intervenit la faţa locului l-au imobilizat cu greu pe românul recalcitrant - Il Resto del Carlino
  • Românul arestat în Italia a fost pus sub acuzare pentru comiterea mai multor infracţiuni.

Incidentul s-a produs într-un apartament deţinut de român în Via Bellaria, dar apartament în care românul mai locuia împreună cu un alt român, de 59 de ani, şi un rus, de 58 de ani, ultimii doi plătindu-i chirie românului de 62 de ani.

Conform Il Resto del Carlino, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, românul de 62 de ani a intrat într-un conflict cu unul dintre colegii lui de apartament. La un moment dat, bărbatul a pus mâna pe un cuţit şi şi-a înjunghiat rivalul.

Uimit de ce a putut să facă, românul de 62 de ani a încercat să se autorănească, producându-şi răni superficiale. Alertaţi de zgomotele provenite din apartamentul respectiv, vecinii au solicitat intervenţia de urgenţă a poliţiei.

Românul, acuzat de comiterea mai multor infracţiuni

Oamenii legii ajunşi la faţa locului au descoperit imagini de coşmar. Au încercat să-l liniştească pe românul de 62 de ani, dar acesta s-a enervat şi mai tare şi a sărit să-i bată pe poliţişti.

Românul din Italia a fost imobilizat cu greu şi condus în arest. A fost pus sub acuzare pentru comiterea mai multor infracţiuni precum vătămare corporală şi ultraj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Românul care şi-a înjunghiat colegul de apartament şi a sărit să bată poliţiştii care au intervenit la faţa locului, arestat în Italia