Antena Meniu Search
x

Românul evadat din închisoarea Bellizzi ar fi părăsit deja Italia. Florin și colegul de celulă marocan, de negăsit

Românul Florin Mocan și colegul de celulă marocan, care au evadat din închisoarea Bellizzi de lângă Napoli, în noaptea de 10 spre 11 ianuarie, ar fi părăsit deja Italia. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 16.01.2022, 14:43

Românul evadat din închisoarea Bellizzi ar fi părăsit deja Italia. Florin și colegul de celulă marocan, de negăsit

Aceasta este una dintre principalele ipoteze luate în calcul de anchetatorii italieni, relatează publicația L'Occhio di Avellino, care citează Il Mattino.

Astfel, investigațiile coordonate de Parchetul din Avellino se extind și dincolo de granițele Italiei.

Filmul evadării din închisoarea Bellizzi

Reamintim că poliția din Italia este în alertă de cinci zile, după ce, în noaptea de 10 spre 11 ianuarie, un român în vârstă de 22 de ani a reuşit să fugă din închisoare.

Arestat preventiv pentru omor, el a săpat o gaură în peretele penitenciarului, apoi a coborât pe o frânghie improvizată din cearceafuri înnodate. Împreună cu el au mai evadat un marocan de 40 de ani, Hassin Kilifi, şi un albanez. Doar ultimul a fost prins rapid de gardieni. În celulă se mai afla un deţinut, care a refuzat să evadeze împreună cu ei.

Românul şi marocanul s-au făcut nevăzuţi cu ajutorul unei maşini, care îi aştepta în faţa închisorii, şi pe care au abandonat-o ulterior, pentru a-şi pierde urma. De cinci zile, cei doi sunt de negăsit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Românul evadat din închisoarea Bellizzi ar fi părăsit deja Italia. Florin și colegul de celulă marocan, de negăsit