Antena Meniu Search
x

Rusia a lansat un bombardament lângă graniţa cu România. Porturile Reni şi Ismail, de pe Dunăre, lovite cu drone "Kamikaze"

Război în Ucraina. Rusia a atacat din nou Odesa şi de aceasta dată a ţintit porturile Reni şi Ismail, situate pe Dunăre, chiar în apropierea graniţei dintre România şi Ucraina. Potrivit forţelor ucrainene ar fi fost folosite drone iraniene Shahed 136 "Kamikaze".

de Redactia Observator

la 24.07.2023, 13:26

Rusia a lansat un bombardament lângă graniţa cu România. Porturile Reni şi Ismail, de pe Dunăre, distruse cu drone "Kamikaze"

Potrivit primelor informaţii, au fost atacate depozite de petrol, precum şi depozite de arme şi echipamente NATO. În atac, a fost distrus şi un depozit de cereale. Comandamentul militar Sud al Ucrainei a preciza că patru angajaţi care lucrau la depozitul de cereale au fost răniţi.

Acest atac este cel mai apropiat bombardament de graniţa României de la începutul războiului din Ucraina. Practic, dronele ruseşti au lovit la aproximativ 200 de metri de graniţele României. Distanţa dintre portul Reni şi portul Galaţi este de 10 kilometri, pe Dunăre. Potrivit imaginilor publicate pe reţelele de socializare, atacul ar fi avut loc în jurul orei 04:00, în această dimineaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Rusia a lansat un bombardament lângă graniţa cu România. Porturile Reni şi Ismail, de pe Dunăre, lovite cu drone "Kamikaze"