Antena Meniu Search
x

Rusia vrea să interzică intrarea în ţară a cetăţenilor care vin ţări "neprietenoase". Cum arată listă Moscovei

Rusia vrea să restricţioneze accesul în ţară tuturor cetăţenilor care vin din ţări "neprietenoase", potrivit The Guardian. Serghei Lavrov, ministrul rus de Externe, a anunţat că pe această listă se află toate ţările din Uniunea Europeană, alături de Marea Britanie şi Statele Unite.

de Redactia Observator

la 28.03.2022, 18:36

Rusia vrea să interzică intrarea în ţară cetăţenilor care vin ţări "neprietenoase". Cum arată listă Moscovei
- Profimedia

Într-o amplă declaraţie susţinută la o televiziune din Rusia, Lavrov a declarat că "este în curs de elaborare un proiect de decret prezidențial privind măsurile de represalii în materie de vize ca răspuns la acțiunile 'neprietenoase' ale unui număr de state străine". Ministrul rus de Externe nu a dorit să ofere mai multe detalii.

În urma sancţiunilor internaţionale impuse Rusiei, ca urmare a războiului din Ucraina, Rusia a catalogat drept "ţări neprietenoase" pe cele care au iniţiat sau sprijinit măsurile economice la adresa Moscovei. Astfel, potrivit The Guardian, pe lista "ţărilor neprietenoase" s-ar număra toate ţările din Uniunea Europeană, Statele Unite şi Marea Britanie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Rusia vrea să interzică intrarea în ţară a cetăţenilor care vin ţări "neprietenoase". Cum arată listă Moscovei