Antena Meniu Search
x

Ruşii au făcut din nou prăpăd în Ucraina: biserică din Herson, bombardată. Un preot a murit

Război în Ucraina. Ruşii continuă să facă prăpăd în oraşele ucrainene. Un preot, în vârstă de 72 de ani, a murit în timpul unui bombardament al rușilor asupra unei biserici din sudul Ucrainei, anunță autoritățile ucrainene.

de Redactia Observator

la 13.06.2023, 15:31

Ruşii au făcut din nou prăpăd în Ucraina: biserică din Herson, bombardată. Un preot a murit
Ruşii au făcut din nou prăpăd în Ucraina: biserică din Herson, bombardată. Un preot a murit - Andrii Yermak/Telegram

Un preot în vârstă de 72 de ani a fost ucis într-un atac rusesc asupra Bilozerka, în regiunea Herson, a declarat Andrii Yermak, șeful biroului președintelui Ucrainei, potrivit Sky News.

Artileria a lovit curtea unei biserici, rănind și o femeie de 76 de ani, a mai spus Andrii Yermak. În timpul atacului au mai fost avariate patru clădiri rezidențiale, oficiul poștal, sedii administrative, piața centrală și elemente de infrastructură.

Numărul victimelor atacului aerian de la Krivoi Rog a crescut

În paralel, a crescut numărul victimelor atacului aerian de la Krivoi Rog, în centrul Ucrainei. Autoritățile locale au anunțat că sunt 10 persoane decedate și cel puțin 28 rănite în clădirea cu cinci etaje atacată de ruși marți dimineață. O persoană a rămas sub dărâmături, a precizat primarul orașului Krivoi Rog, Oleksandr Vilkul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Ruşii au făcut din nou prăpăd în Ucraina: biserică din Herson, bombardată. Un preot a murit