Antena Meniu Search
x

Salvată de un stâlp, de la moarte sigură: O tânără a reuşit să scape miraculos din calea unei maşini scăpate de sub control (VIDEO)

O tânără a păcălit moartea, pe o stradă din Polonia, datorită unui stâlp de iluminat. O maşină scăpată de sub control a ajuns pe trotuar şi a lovit stâlpul, care era chiar în faţa femeii.

Vezi și

O tânără a păcălit moartea, pe o stradă din Polonia, datorită unui stâlp de iluminat. O maşină scăpată de sub control a ajuns pe trotuar şi a lovit stâlpul, care era chiar în faţa tinerei.

Uluitoarea scenă a fost filmată de camerele de supraveghere instalate într-o intersecţie a oraşului polonez Kalisz. Înregistrarea surprinde momentul când două maşini se ciocnesc, iar una dintre ele scapă de sub control şi se duce glonţ către o tânără care mergea pe trotuar. Cu mare noroc, maşina s-a izbit de un stâlp de iluminat, aflat în faţa femeii, care astfel a scăpat nevătămată.

Potrivit presei poloneze, accidentul a fost provocat de o şoferiţă de 68 de ani, care virat brusc, fără să se asigure şi a lovit maşina care s-a înfipt în stâlp. Şoferiţa a primit o amendă de aproximativ 100 de Euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Salvată de un stâlp, de la moarte sigură: O tânără a reuşit să scape miraculos din calea unei maşini scăpate de sub control (VIDEO)