Antena Meniu Search
x

Samsung Galaxy S8 introduce RECUNOAŞTEREA FEŢEI pentru deblocarea telefonului! Noul gadget iese pe piaţă cu actualizări mult aşteptate de utilizatori

Următorul model lansat de Samsung urmează să fie lansat pe piaţă la sfârşitul lunii martie, iar zvonurile despre opţiunile nou introduse gadgetului nu întârzie să apară.

Următorul model lansat de Samsung urmează să fie lansat pe piaţă la sfârşitul lunii martie, iar zvonurile despre opţiunile nou introduse gadgetului nu întârzie să apară.

Cea mai aşteptată actualizare a smartphone-ului este cea propusă sistemului de deblocare a telefonului, pentru care, potrivit coreenilor, ar fi fost introdusă recunoaşterea feţei.

Oficialii companiei nu confirmă însă niciun zvon, deşi mai multe informaţii legate de actualizările aduse sunt deja disponibile pe internet.

Citeşte şi ULTIMELE MESAJE ale adolescenţilor sinucigaşi din Chișinău, victime ale jocului BALENA ALBASTRĂ. DETALII CUTREMURĂTOARE din anchetă (VIDEO)

De altfel, o publicaţie coreeană a publicat în urmă cu câteva zile într-un articol, mai multe informaţii, citând surse din rândul reprezentanţilor Samsung.

Potrivit acestora, recunoaşterea facială pentru deblocarea telefonului a fost introdusă, iar timpul alocat accesării în urma recunoaşterii ar fi de 0,01 secunde. Nu se ştie încă însă ce va presupune acest sistem mai exact, dacă va fi nevoie de accesarea camerei foto întâi sau va fi suficient doar să ţii telefonul în faţă.

Citeşte şi Profesor de logică, filmat făcând SEX cu o elevă de 12 ani! Relaţia anormală se consuma prin scările de bloc

Este posibil, având în vedere că în imaginile apărute pe internet cu noul gadget există o a treia cameră foto, ca aceasta să fie una specială pentru recunoaşterea chipului, scrie The Sun

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Samsung Galaxy S8 introduce RECUNOAŞTEREA FEŢEI pentru deblocarea telefonului! Noul gadget iese pe piaţă cu actualizări mult aşteptate de utilizatori