Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Sapte morti si zeci de raniti in timpul protestelor violente din Venezuela

Rezultatul strans al alegerilor prezidentiale i-a scos in strada pe venezueleni. Sapte oameni au murit si 61 au fost raniti in timpul manifestatiilor din Caracas, relateaza CNN.

de Redactia Observator

la 17.04.2013 , 11:34

Sustinatorii candidatului opozitiei, Henrique Capriles Radonski, au protestat fata de refuzul guvernului de a renumara voturile. In acelasi timp, cei care l-au votat pe noul presedinte, Nicolas Maduro, au sarbatorit victoria acestuia cu un foc de artificii.

Agentia de presa AVN, aflata sub controlul statului sud-american, a anuntat ca autoritatile au arestat 135 de persoane implicate in violentele de strada. De asemenea, a precizat ca toate cele sapte persoane decedate ar fi fost sustinatori ai lui Maduro, iar opozitia ar fi responsabila de moartea acestora.

In schimb, Henrique Capriles a precizat ca a anulat protestul din fata sediului autoritatii electorale din venezuela. Contracandidatul lui Maduro a mentionat ca a luat aceasta decizie deoarece avea informatii ca existau persoane infiltrate de guvern pentru a provoca violente.

Articolul continuă după reclamă

„Guvernul vrea sa fie morti in tara. Nu vom cadea in capcana aceasta”, a declarat Capriles.

Foto: Hepta

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Sapte morti si zeci de raniti in timpul protestelor violente din Venezuela