Antena Meniu Search
x

Şarpe de OPT METRI, în Mexic! Monstrul, un pericol pentru copii

O reptilă uriaşă a fost omorâtă de locuitorii unui sat mexican, care s-au temut că monstrul imens ar fi putut să le înghită copiii

O reptilă uriaşă a fost omorâtă de locuitorii unui sat mexican, care s-au temut că monstrul imens ar fi putut să le înghită copiii

Oamenii terifiaţi au tăiat şi capul acestei creaturi imense, după ce au zărit-o de-a lungul unei linii ferate. Călătorii au observat şarpele din mers şi au dat alarma când au ajuns în gara din satul Benito Juarez, scriu Daily Mail.

Iubitorii de animale, însă, au sărit ca arşi! Dar sătenii sunt vehemenţi şi susţin că este dreptul lor să-şi protejeze copiii, bunurile şi chiar pe ei de creatură uriaşă. Nicandro Aguilar, un localnic, a spus: "Nu am văzut niciodată un şarpe atât de mare şi era clar că reprezenta un pericol pentru oameni. Ar fi putut cu uşurinţă să înghită un copil, o oaie sau un viţel".

Câţiva oameni spun că acest şarpe, care trăia într-o peşteră din apropierea satului, le-ar fi mâncat, de-a lungul timpului, animalele din curte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Şarpe de OPT METRI, în Mexic! Monstrul, un pericol pentru copii