Antena Meniu Search
x

Video Șase morți după un accident înfiorător, în Sâmbăta Mare. Un Audi plin cu migranți s-a ciocnit frontal cu un Opel pe contrasens, pe un drum din Grecia

Accident teribil pe o şosea din Grecia. Şase oameni au murit şi alţi şase se află în stare gravă după ce o maşină plină cu migranţi s-a ciocnit frontal cu un alt autoturism, condus de un șofer grec în vârstă de 46 de ani. Presa locală scrie tragedia a avut loc în dimineața de Sâmbătă Mare, pe șoseaua Egnatia Alexandroupoli - Komotini. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 16.04.2023, 12:39

Totul s-a întâmplat când un Audi A4 în care se aflau 11 persoane, migranți ilegali și traficantul acestora, a intrat pe Soseaua Egnatia spre Komotini, dar pe sens opus, intrând în coliziune frontală cu un Opel care se îndrepta spre Alexandroupolis și la volanul căruia se afla un grec de 46 de ani, scrie presa elenă. În urma coliziunii, patru dintre migranți au murit pe loc, cei șapte rămași și șoferul Opelului fiind transportați la spitalul Alexandroupoli cu răni grave.

Din păcate, bărbatul de 46 de ani a murit în timpul unei intervenții chirurgicale. Se numea Giorgos Tzanetakis și avea doi copilași, potrivit Prototherma.

Șase morți și șase răniți în tragedia din Grecia

Puțin mai târziu, un al cincilea migrant a încetat din viață, ridicând astfel numărul total al morților la șase. Mașina cu migranți plecase de la frontiera turco-greacă şi se îndrepta către vestul Greciei. 

Pe acelaşi subiect

Alte şase persoane au fost rănite grav şi se află în stare critică.

După trecerea frontierei turco-greacă, unii migranţi încearcă să ajungă în Italia sau în Europa Centrală cu ajutorul traficanţilor, fără a se înregistra în Grecia ca solicitanţi de azil.

Bandele de traficanţi de persoane pot strânge între 2.000 şi 7.000 de euro de la fiecare migrant pe care îl transportă către vestul Europei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Șase morți după un accident înfiorător, în Sâmbăta Mare. Un Audi plin cu migranți s-a ciocnit frontal cu un Opel pe contrasens, pe un drum din Grecia