Antena Meniu Search
x

Video "Era excepţional". Tânăr paramedic, înjunghiat până la moarte în parcarea unui McDonald's. Australianul era proaspăt căsătorit, iar soţia lui este însărcinată

Tragedie în Australia. Un bărbat de 29 de ani a fost ucis în timp ce se afla într-o pauză, în parcarea unui McDonald’s. Tânărul era paramedic şi se afla în ambulanţă, moment în care a fost înjunghiat de mai multe ori în abdomen. Suspectul este un tânăr de 21 de ani. 

de Redactia Observator

la 15.04.2023, 15:29

Tânăr paramedic, înjunghiat până la moarte în parcarea unui McDonald's. Australianul era proaspăt căsătorit, iar soţia lui este însărcinată
Tânăr paramedic, înjunghiat până la moarte în parcarea unui McDonald's. Australianul era proaspăt căsătorit, iar soţia lui este însărcinată - Mirror

Steven Tougher, în vârstă de 29 de ani, se afla în ambulanța sa, la marginea orașului Sydney, în timp ce el și colegul său făceau o pauză la sfârșitul turei de noapte, vineri, în jurul orei 5:30. A fost înjunghiat de mai multe ori și a fost tratat la fața locului, înainte de a fi transportat de urgență la Spitalul Liverpool, unde a murit ulterior. Tougher era proaspăt căsătorit și aștepta al doilea copil cu soția sa, care urmează să nască în doar câteva săptămâni, relatează Mirror.

Suspectul a fost arestat la faţa locului

Jordan Fineanganofo, în vârstă de 21 de ani, a fost găsit cu un cuțit la fața locului și arestat în fața restaurantului McDonald's și dus la secția de poliție din Campbelltown, înainte de a fi acuzat ulterior de crimă. El rămâne în arestul poliției și este supus unei analize de sănătate mintală.

O declarație comună de familie a soției lui, Madison, a părinților Jillian și Jeff și a surorii sale, Jess, a adus un omagiu bunătății, empatiei și căldurii sale: "Dedicația lui Steven de a-i ajuta pe ceilalți a strălucit cel mai mult în timpul muncii sale ca paramedic de ambulanță în New South Wales [NSW] și anterior ca asistent medical. Dar nu doar expertiza sa medicală l-a făcut excepțional – compasiunea lui Steven a atins viețile atâtor oameni.

Pe acelaşi subiect

A avut un mod de a calma temerile, de a oferi cuvinte de alinare și de a arăta bunătate în mijlocul unor evenimente haotice sau traumatice. Steven avea o abilitate uimitoare de a se conecta cu oamenii, de a le înțelege cu adevărat nevoile și de a oferi îngrijire cu căldură și empatie. Era întotdeauna pregătit cu un zâmbet, un cuvânt bun sau o mână de ajutor și a adus bucurie celor din jur".

Omagii pentru tânărul paramedic

Secretarul pentru Sănătate din NSW, Susan Pearce, a vorbit printre lacrimi presei, spunând că sistemul de sănătate este o familie mare: "A pierde pe cineva în acest fel este de neînțeles pentru noi. Sistemul nostru de sănătate a trecut prin multe în ultimii trei ani".

Şi prim-ministrul Anthony Albanese i-a adus vineri un omagiu lui Steven Tougher pe Twitter, numind moartea sa "pe cât de șocantă, pe atât de tragică". Zeci de flori și felicitări au fost lăsate de McDonald's, cu o scrisoare pe care scria: "Ne rugăm pentru familia lui tânără, familia extinsă, colegii și prietenii lui".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » "Era excepţional". Tânăr paramedic, înjunghiat până la moarte în parcarea unui McDonald's. Australianul era proaspăt căsătorit, iar soţia lui este însărcinată