Antena Meniu Search
x

Video Scandal amoros în familia regală din Danemarca. Prinţul Frederik, surprins în compania unei actrițe mexicane stabilită în Spania. Cei doi ar fi petrecut 12 ore împreună

Scandal regal în Europa! Paparazzi l-au surprins pe viitorul rege al Danemarcei în compania unei actriţe mai tinere, în Spania, în timp ce soţia lui era plecată în Statele Unite. În vârstă de 55 de ani, prinţul Frederic, nu a scos o vorbă. În schimb, diva a negat vehement o relaţie amoroasă şi a ameninţat tabloidele cu procesul. 

de Redactia Observator

la 10.11.2023, 20:23

Situaţia a devenit explozivă când a apărut ultimul număr al revistei spaniole Lecturas. Pe copertă apar umăr la umăr prinţul Frederik al Danemarcei şi Genoveva Casanova - actriţă născută în Mexic și foarte iubită în Spania.

Scandal amoros în familia regală din Danemarca

Paparazzi au oferit detalii scandaloase despre cele 12 ore pe care le-ar fi petrecut împreună Prințul și presupusa amantă. După o plimbare prin parc au plecat spre casa divei, unde şi-ar fi petrecut toată noaptea. Moştenitorul tronului a plecat după şapte ore din casa actriței, îmbrăcat cu alte haine. Genoveva Casanova a oferit un drept la replică tăios într-un tabloid din Spania.

Genoveva Casanova: "Neg categoric fiecare afirmaţie care sugerează o relația amoroasă între mine și Prințul Frederik. Acest lucru va fi rezolvat de avocații mei, care vor lua toate măsurile necesare ca să apăr onoarea, adevărul și integritatea".

Pe acelaşi subiect

În timpul acesta, soția Prințului moştenitor al Danemarcei se afla mii de kilometri distanță, la New York. Povestea de dragoste dintre ea şi Frederik a fost de multe ori pe primele pagini în tabloidele europene. Cuplul și-a unit destinele în 2004 și are patru copii. În ochii soţiei, Prinţul părea unic.

Mary Elizabeth, prinţesa moştenitoare a Danemarcei: Îți urmezi fiecare țel pe care ți l-ai setat și mereu reușești. Și, potrivit copiilor tăi, ești un tată de succes. Te descriu drept dulce, amuzant, minunat, înțelept, brav, de ajutor, cool și chipeș. Ești totul pentru ei.

Casa Regală daneză a refuzat să comenteze presupusa aventură a Prințului Frederik - a invocat dreptul la viața privată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Scandal amoros în familia regală din Danemarca. Prinţul Frederik, surprins în compania unei actrițe mexicane stabilită în Spania. Cei doi ar fi petrecut 12 ore împreună