Antena Meniu Search
x

Scandal monstru la bordul unui avion Alaska Airlines. Un pasager a fost sedat după ce a devenit agresiv cu membrii echipajului

Incident la bordul unui zbor al companiei Alaska Airlines. Un bărbat a fost sedat, după ce a iscat un scandal uriaş în avion şi a încercat să se lupte cu mai mulţi membri ai echipajului. 

de Redactia Observator

la 28.06.2023, 14:19

Scandal monstru la bordul unui avion Alaska Airlines. Un pasager a fost sedat, după ce a devenit agresiv cu membrii echipajului - Shutterstock

Bărbatul a fost auzit țipând în baie

Când a fost abordat de un însoțitor de zbor, care încerca să îl ajute, acesta a deschis ușa de la baie cu pumnul și a început să se îndrepte spre cabina de pilotaj, cu "spumă ieșindu-i din gură", scrie Insider.

Însoțitorul de zbor le-a spus procurorilor că l-a blocat pe bărbat și a cerut ajutorul unui expert medical de la bord. O asistentă a sugerat ca bărbatului să i se administreze Narcan - un medicament folosit pentru tratarea supradozelor de droguri - dar administrat într-o doză mică. Acesta este momentul în care martorii spun că bărbatul a început să opună rezistență, încercând "să lovească și să împingă oamenii și să se agațe de ei".

Individul susţine că a avut doar un atac de panică 

Pe acelaşi subiect

După ce a fost încătușat și i s-au administrat medicamente pentru sedare, bărbatul le-a spus pasagerilor că a avut un atac de panică, nu o supradoză, potrivit Mediafax.

Martorii au declarat că, după ce avionul a aterizat, bărbatul a încercat să ascundă o bucată de folie cu o "substanță albă" între scaune, dar a fost prins. Audiat de forțele de ordine, bărbatul spunea că avea amețeli și că mâncase jeleuri înainte de zbor, despre care a spus că ar fi putut contribui la reacția sa. Cu toate acestea, el nu a putut explica de ce a avut o folie, iar la un moment dat, "părea să lăcrimeze".

Acum, bărbatul este acuzat de agresiune, interferență cu membrii echipajului de zbor și însoțitorii de bord și altele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Scandal monstru la bordul unui avion Alaska Airlines. Un pasager a fost sedat după ce a devenit agresiv cu membrii echipajului