Antena Meniu Search
x

Scenariul unei intalniri esuate. A inscenat un jaf, dar a ajuns pe mainile politiei

Fiecare dintre noi a avut cel putin o experienta, sa-i spunem. mai putin placuta, la o prima intalnire. Ceea ce a patit insa o tanara din America le intrece pe toate. Barbatul care voia sa o cucereasca a crezut ca este o idee buna sa insceneze un jaf, iar el sa fie salvatorul.

Dupa modul in care a inceput, intalnirea avea toate sansele sa fie una foarte reusita. Cei doi s-au dus la plimbare intr-o padure din apropierea orasului si totul era cat se poate de romantic. Pana in momentul in care barbatul a inceput sa trimita mesaje furios.

“I-am spus ca mi-e frig si se lasa si seara, asa ca ar fi mai bine sa ne intoarcem la masina”, povesteste Brianne Coots, iubita barbatului. Ce a urmat a fost terifiant de-a drptul. In mijlocul salbaticiei, cineva i-a atacat.

Vezi și

“Am auzit frunzele fosnind. Cineva a iesit din tufisuri. Veneau spre noi si erau inarmati. S-au apropiat si au spus ca pot sa plec, dar prietenul meu sa ramana!”, spune femeia.

Fara sa stea prea mult pe ganduri, fata a rupt-o la fuga si a sunat la politie. Era ingrozita. Agentii insa au fost sceptici. Si destul de repede au si demascat planurile tanarului. Pur si simplu povestea inventata de el li s-a parut putin credibila.

“Am ajuns intr-o zona stancoasa, am prins niste pietre, nu puteam sa vad foarte bine. Era intuneric! Puteam foarte usor sa cad si sa ma ranesc atunci cand am coborat de pe stanci, asa ca bineinteles ca am fost foarte suparata cand am auzit”, spune, dezamagita, femeia.

Cat despre intalnire, a fost prima si ultima. In ciuda unui impuls de prim moment a hotarat sa nu depuna plangere la politie. Este hotarata insa sa nu il mai vada niciodata pe amatorul de senzatii tari.

Daca vrei sa impresionezi pe cineva, fa-o cu lucrurile bune. Cu un loc de munca foarte bun, o educatie aleasa sau cumpara flori!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Credeţi că sunt pregătite autorităţile să facă faţă codului roșu de caniculă?
Observator » Stiri externe » Scenariul unei intalniri esuate. A inscenat un jaf, dar a ajuns pe mainile politiei