Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Şcoală de majordomi, în China

Majordomul! Un om educat, respectuos, aflat tot timpul la dispoziţia stăpânilor. Era o slujbă extrem de bine plătită şi respectată în lumea aristocraţiei engleze. Şi nu a dispărut.

de Redactia Observator

la 19.09.2014 , 14:10

Majordomul! Un om educat, respectuos, aflat tot timpul la dispoziţia stăpânilor. Era o slujbă extrem de bine plătită şi respectată în lumea aristocraţiei engleze. Şi nu a dispărut.

Din contră. Acum sunt Academii internaţionale de pregătire a majordomilor pentru bogaţii lumii. Şi pentru că în acest moment, cei mai mulţi miliardari sunt în China, o şcoală de majordomi inaugurată acolo are mare succes printre tineri.

Bine aţi venit la Academia Internaţională de majordomi din China!

Vezi și

De cum intri pe poarta elegantă a primei astfel de academii din China, te uimeşte eleganţa locului. Nu seamănă nicicum cu o sală a unei facultăţi obişnuite. Totul emană bogăţie.

Avem acest loc minunat unde avem libertatea să învăţăm cursanţii cum să se comporte şi să lucreze într-un loc care poate să fie identic, mai târziu, cu cel unde ajung să lucreze pentru familiile bogate.

Şcoala de majordomi din China şi-a deschis porţile anul acesta şi are deja foarte mulţi cursanţi. Toţi doritori să înveţe tainele meseriei care îi duce direct în lumea exclusivistă a miliardarilor şi a aristocraţiei. Şi cum în China numărul miliardarilor e în creştere, şi cererea pentru servitori e mare.

Programul de majordomi durează 8 săptămâni iar în acest timp studenţii muncesc în fiecare zi. Studiază zilnic, învaţă zilnic dar locuiesc şi într-un frumos castel.

Studenţii învaţă cum se serveşte masa în cele mai mici detalii, dar şi cum să poarte o tavă cu micul dejun. În principiu, tot ce înseamnă servire impecabilă.

Studenţii care îşi doresc o astfel de meserie trebuie să-şi plătească şcoala integral. Şi nu e deloc ieftină. 14 mii de euro un program.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri externe » Şcoală de majordomi, în China